Huidverbetering

Dermatologie

Wij blijven op de hoogte van  de nieuwste ontwikkelingen  op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen.

Hydrobrasie

Huidbeschadigingen worden tot een minimum teruggebracht.  Ook rimpelvorming wordt zichtbaar vervaagd.

Couperose/steelwratjes

Couperose kunnen wij zeer goed behandelen in onze salon door middel van  laserbehandelingen, voor resultaatgerichte behandelingen.

Meso-Microneedling

Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Lichttherapie

De photocare kan ingezet worden bij: Anti-age, Pigmentatie, Acne, Huidversteviging, Hydratatie en verbetering van huidtextuur.

Glycolpeeling

Glycolpeelings bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren, de kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. Wij zijn peeling specialist!

Acne

Effectieve acne behandelingen met zichtbare resultaten, ook voor het behandelen van acnelittekens. 

 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die er op gericht is om de onderliggende vezels van de huid te stimuleren.

Rose de Mer

Deze peeling uit Israel op basis van zoetwater koraal, zeespons, algen en zeezout peelen de huid op een 100% natuurlijke basis. Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de versnelde aanmaak van een nieuwe huid.

Pigmentbehandeling

Deze behandeling komt net als Rose de Mer uit Israel en is een mooie opvolger bij effectieve behandeling van pigmentvlekken.