Hydrobrasie

Binnen enkele weken een jonge huid. Dat kan het resultaat zijn van deze behandeling. Als één van de volgende punten op u van toepassing is, dan is een Hydrobrasie dé behandeling voor u:

 •     Rijpe, verslapte huid
 •     Fijne lijntjes en rimpeltjes
 •     Doffe, vermoeide, slecht doorbloede huid
 •     Onzuivere huid, grove poriën, rokershuid
 •     Acne en acnelittekens
 •     Littekens
 •     Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
 •     Striae (zwangerschapsstriemen)
 •     Hyperkeratose

Met een dermabrasie kunnen dergelijke huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden met deze methode. Maar alleen als u uw huid thuis ook goed verzorgt met de aangepaste thuisverzorgingsproducten. Zo zal de schoonheidsspecialiste o.a. een zonnecrème adviseren aangepast aan het huidtype welke een must is te gebruiken tot een week na de behandeling.

Werking

Dermabrasie betekent letterlijk ‘afslijpen van de huid’. Micro Dermabrasie is vele malen intensiever dan een normale scrub. "Daar wij al ruim 15 jaar ervaring hebben met deze behandeling streven wij altijd naar perfectie en de beste apparatuur.

Voorheen werkte wij met een microdermabrasie met kristallen maar sinds 2014 werken wij met 2 andere dermabrasie apparaten: Hydrobrasie.

Wat is Hydrobrasie?

Hydrobrasie is een combinatie van een diamantdermabrasie en tegelijkertijd het insluizen van actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur en vitamine C.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Met behulp van een diamanttip op het handstuk welke vacuüm zuigt op de huid, worden dode en andere huidoneffenheden verwijdert. Tegelijkertijd worden actieve serums diep in de huid gebracht welke zorgen voor directe hydratatie, lifting, zuivering of verheldering van de huid.

Wat maakt een Hydrobrasie behandeling zo bijzonder?

 • Alleen bij deze hydrobrasie behandeling wordt de huid direct gehydrateerd tijdens de peeling.
 • *De behandeling is zeer intensief maar toch comfortabel dankzij de frisse serums.
 • De behandeling wordt aangepast aan uw huidtype en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
 • Het droogt de huid niet uit en laat aluminumoxide kristalletjes achter op de huid zoals bij ons vorige microdermabrasie systeem.

Wat is hydrobrasie?

Bij dit apparaat wordt u voorbehandeld met een skin scrubber, dit is een soort spatel welke duizenden trillingen per seconde geeft en met behulp van ultrasound geluid de dode huidcellen los trilt. Hierna wordt de huid verder behandeld met de hydrobrasie, deze diamanttipjes zijn softer dan van de Hydrobrasie waardoor deze behandeling onder andere zeer geschikt is voor mensen welke nog niet eerder behandeld zijn met een dermabrasie.

Door de verschillende tips zijn alle huidsoorten te behandelen, van de meest gevoelige tot de vette huid met bijvoorbeeld veel onzuiverheden op de neus en andere plaatsen.

Na de hydrobrasie worden er ampullen of serums ingesluisd met een ultrasoonhandstuk om de huid te hydrateren en te voeden. Ook met dit apparaat kunnen diverse huidproblemen zoals hierboven behandeld worden.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan bij beide methodes met een kuur te starten.

Behandelingen zijn zowel voor het gezicht als het lichaam mogelijk.

Wij adviseren u graag welke methode het beste bij uw huid past en wat alle mogelijkheden zijn.

Resultaat

Na een behandeling wordt uw huid gestimuleerd om nieuwe en jonge cellen aan te maken. Het resultaat is meteen goed zichtbaar:

 • een frisse en stralende huid
 • een vitale en jeugdige uitstraling en
 • een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Maar de mate van succes ligt niet uitsluitend in handen van uw schoonheidsspecialist.

Neem de onderstaande voorzorgsmaatregelen goed door en start thuis met de juiste huidverzorging geadviseerd door uw schoonheidsspecialiste.

Voorzorgsmaatregelen

Zon en zonnebank dient u tot één week na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden. Daar elk huidprobleem anders is, is het bij sommige behandelingen raadzaam al eerder te starten met de thuisverzorging om de huid voor te bereiden op de behandeling. En zoals al eerder is aangegeven is een zonnecrème heel belangrijk.

Na de behandeling geen make-up gebruiken, niet naar de sauna, geen heet bad en of intensief bewegen. Veel water drinken om afvalstoffen goed af te voeren of start met een MatiSkin ampullen kuur voor voeding van binnenuit.

Een hydrobrasie is tevens een perfecte voor en nabehandeling bij o.a. cosmetische chirurgie, laserbehandelingen en chemische peelings.

Ook zijn deze behandelingen perfect te combineren met lichttherapie (photocare) en of een bindweefselmassage voor een nog intensiever resultaat.