Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage

In een tijd waarin stress meer regel dan uitzondering aan het worden is, is het heerlijk om eens niets te hoeven doen!

Dankzij een ontspanningsmassage activeert en stimuleert men de spieren en bevordert de doorbloeding. Vooral bij fysieke problemen werkt deze vorm van massage uitstekend, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en de rug. Vermoeidheid wordt tegengegaan en de energie keert terug!

Geef uw lichaam en geest de kans om eens volledig tot rust te komen. Voor extra ontspanning kunt u kiezen uit diverse aromatische olieen.

Deze massage is te boeken voor 25 en 50 minuten

Hot Stone massage

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. De Grieken en Romeinen masseerden elkaar in de badhuizen met warme stenen. Belangrijke mensen werden ermee gemasseerd omdat hiermee spierpijn en kwetsuren afnamen. Ook werd deze massage gebruikt bij Inca`s, Indianen, Maori's en vele andere culturen. Warme stenen werden hier gebruikt bij belangrijke rituelen, afhankelijk van de cultuur. In de Oosterse cultuur legde men de stenen op de acupunctuurpunten, en wreef men ermee over de meridianen.

De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden in een hotstoneheater verwarmd tot 45-50 graden waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met een etherische olie afwisselend met de warme stenen. Deze behandeling combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde stenen met de heilzame werking van essentiële oliën.

Hotstone massages is voornamelijk geschikt voor of bij spanningen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, gewrichtsproblemen (zoals reuma en artrose), chronische rug- of nekklachten en een slechte doorbloeding.

Contra indicaties voor deze massage zijn oedeemachtige aandoeningen, tumoren, koorts, infecties, diabetis, hoge/lage bloeddruk, huidaandoeningen en zwangerschap.

Deze massage is te boeken voor 25 en 50 minuten

Scrub massage

Scrub massage is uitermate geschikt een week voor een zonvakantie om een mooie egale kleur te verkrijgen. Tevens zorgt deze massage voor een verbetering van de doorbloeding, dode huidcellen worden verwijderd en de huid voelt satijn zacht aan.

U kunt kiezen uit diverse geuren en zult daarbij de geur uitkiezen welke het beste op dat moment bij u past.

Deze massage is te boeken voor 25 minuten.

MATISPA massage

Voor deze ontspannende massage worden etherische kaarsen gebruikt welke een half uur voor binnenkomst worden aangestoken, uw behandelruimte ruikt dan al heerlijk naar de geur welke u zelf heeft uitgekozen. De gesmolten etherische olie wordt over uw lichaam verdeeld waarna een ontspannen massage volgt.

Deze massage is te boeken voor 25 minuten.

Anti cellulite massage

Bij deze stevige massage wordt vooral gewerkt op de verbetering van de bloedsomloop en om huidverklevingen los te maken.

Naar wens wordt er met een verwarmende emulsie gewerkt voor een intensiever resultaat.

TIP: voor een goed resultaat adviseren wij deze massage in kuur vorm incl. een anticellulite behandeling.

Deze massage is te boeken voor 25 minuten.