This phantom sticky

Matis Schijndel

content image

UW professionele antwoord!

Al meer dan 25 jaar stelt MATIS, deskundige op het gebied van professionele huidverzorging, al haar vakkennis ten dienste van uw schoonheid. MATIS biedt u de ANTWOORDEN OP HET GEBIED VAN VERZORGING. Antwoorden die innoveren, antwoorden die beginnen met behandelingen in onze cabine door een van onze deskundige schoonheidsspecialistes en die u via de verzorgingsproducten thuis kunt voortzetten. Antwoorden bestemd voor deskundigen op het gebied van schoonheid maar ook voor iedereen die alleen maar genoegen neemt met het aller beste.

MATIS producten

MATIS vormt zijn waarden op basis van een onophoudelijk dialoog met de consument, zowel mannen als vrouwen, om in te kunnen spelen op hun verwachtingen op gebied van advies, prestaties en ontspanning.

MATIS beschikt over zijn eigen laboratoria en wil voortdurend vernieuwen. Dat resulteert in 11 prachtige productlijnen zowel voor gezicht als lichaam.

MATIS behandelingen

De professionele schoonheidsbehandelingen van MATIS onderscheiden zich in de verschillende verzorgingslijnen voor het gezicht en lichaam, voor de man en de vrouw.

Elke lijn heeft diverse resultaatgerichte en ontspannende schoonheidsbehandelingen met elk een eigen behandelprotocol.

Naast deze schoonheidsbehandelingen zijn de micro dermabrasie en of de photocare perfect met MATIS te combineren.

ook heel fijn te combineren met bindweefselmassage en meso microneedling therapie.