Sothys

Wij zijn bijzonder trots u te kunnen laten kennismaken met Sothys,  een Internationaal Frans schoonheidshuis, waar wij exclusief dépositaire en partner van zijn.

Sothys, topklasse in professionele optimale huidverbetering en verzorging op maat in meer dan 15.000 Instituten, spa’s en wellnesscentra in 125 landen.

Prachtige, onmiddellijk zichtbare resultaten,  al na één Instituutbehandeling, welke thuis verlengd worden met crèmes en serums aangepast aan uw huid.

Sothys richt zich op de ontwikkeling van unieke behandelprotocollen die zintuiglijkheid, doeltreffendheid en een gepersonaliseerde aanpak verenigen. Dit maakt van elke afspraak in ons instituut een moment van welzijn voor lichaam en geest. Een kunst die het verschil maakt.

Sothys lijn uitgelicht: Energie

VERVUILING: Een steeds grotere invloed op huidveroudering!
Vervuiling is een vorm van omgevingsstress  waarbij we niet omheen kunnen, ongeacht onze woonomgeving (stad of platteland). Vervuiling wordt dan ook beschouwd als één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering van de huid op verschillende niveaus:

Biologisch: Verontreinigende stoffen veroorzaken kettingreacties.
Denk hierbij aan verslechtering van weefsels, toename in de talgproductie, verminderde barrièrefunctie en afname van de hydratatie.

Cellulair: Vervuiling put celenergie uit.
Denk o.a. aan de afname van ontgifting uit de cellen. De globale toename van huidreactiviteit , verstopping van de poriën en uitdroging verzwakken de huid (vale huid, ruwheid, verstoort het evenwicht van het microbioom van de huid) en leiden vervolgens tot een versnelling van het verouderingsproces.

Na meer dan 4 jaar onderzoek komt Sothys met een nieuwe verzorgingslijn: DETOX ENERGIE! Deze lijn helpt de huid beter bestand te zijn tegen het milieu.

Het resultaat: De huid word helderder, is beter geoxygeneerd en krijgt een echt boost. De huid hervindt haar natuurlijke, jeugdige uitstraling.

Voor alle huidtypes, ongeacht de woonomgeving is deze lijn geschikt. In het bijzonder voor de vermoeide en vale huid of voor de gene die opzoek is naar perfectionerende huidverzorging en voor iedereen die de jeugdige uitstraling van de huid wil behouden.

Deze lijn bestaat uit een 5 tal prachtige producten en een professionele instituut behandeling.